BK Sømændene

Ohøj sømand! Velkommen ombord på BK Sømændenes virtuelle skib.

Klubben blev skabt i 2006 under en våd bytur i Rotterdam. Idéen var smuk og simpel: Et stærkt mandskab med sømændenes gode sammenhold og næse for sjov og ballade. Fundamentet var ikke-længere-så-unge ungdomsspillere fra Østerbro klubberne B.93 og Skjold; spillere som tidligere var med på højt niveau og havde fodbolden i benene. Siden er der åbnet op, og forstærket og vi består i dag af en fin blanding af dygtige spillere fra hele landet. Ideen og initiativet til at samle det mest slagkraftige mandskab i fodboldens sailor-historie, kom til verden en 'våd' nat i byernes by – Rotterdam. Her var inspirationen til at føle på, og hurtigt havde kaptajnen og 1. styrmanden lavet en håndfast plan til, hvorledes polske trucker-tøser og spanske 'blanco-senioritas' skulle skiftes ud med skønjomfruer. Der var kun en vej – søvejen!

Siden starten er det gået glimrende, 11-mandstruppen er på 5 år rykket fra C-rækken til den bedste række Mesterrækken. Samme år blev 7-mandstruppen skabt for at give plads til endnu mere sjov og ballade og dem som ikke længere har tid/ambition til 11-mands.

Vi er en flok fodboldglade gutter i blåt og hvidt, som kæmper for sejr, sjov og god stemning i Dansk Arbejder Idræt i København. Vi er to hold - et 7-mandshold i B1-rækken og et 11-mandshold i Mesterrækken. Alle mand er klar til afgang når kaptajnen råber os an, vi hygger os, spiller proper fodbold, går efter sejren hver gang og er altid på udkig efter flere dygtige spillere til trupperne.

Til sammenligning svarer DAI Mesterrækken omtrent til SBU Serie 2/3 og vi har dommer + linjevogtere til kampene. Vi spiller vores hjemmekampe på Kløvermarken i starten af Amager.

Følg os

Følg os på Instagram og Facebook

11'eren, April 2014. Bagerst fra venstre: Martin Kiil, Morten Møller, Mikkel Elvekjær, Morten Bech, John Lindgren, Jakob Gaard, Theis Breum, Niklas Breum, Philip Terry Bankmar.
Forrest fra venstre: René Hove, Frederik Strand, Thorsten Rasmussen, Sebastian Fenger, Lau Borch, Rasmus Quistgaard

© BK Sømændene